У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Sakura Mochi (Recipe) 桜餅の作り方(レシピ) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Chewy mochi with sweet anko filling is simply delectable! Mix in the aroma of cherry blossom leaves and the experience is simply amazing! For the complete recipe: http://bit.ly/SakuraMochi Ingredients: ¾ cup (180 ml) sweet rice/glutinous rice ¾ cup (180 ml) water A drop of red food coloring 1 Tbsp. granulated sugar 3 Tbsp. (100 g) anko/red bean paste* – tsubuan or koshian 6 pickled sakura leaves (See my blog post for the link) *Homemade Anko recipe: http://bit.ly/StovetopAnko Music courtesy of Audio Network: "Leaving Here" ------------------------------------------------------------------------------- Check out my blog: http://www.justonecookbook.com/ ------------------------------------------------------------------------------- ❀ Follow Just One Cookbook ❀ Google+: https://plus.google.com/u/0/+NamikoChen/ Facebook: / justonecookbook Twitter: https://twitter.com/#!/justonecookbook Pinterest: / justonecookbook Instagram: / justonecookbook ------------------------------------------------------------------------