Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб How to Make Daifuku Mochi (Recipe) 大福餅の作り方(レシピ) в хорошем качестве

How to Make Daifuku Mochi (Recipe) 大福餅の作り方(レシピ) 10 лет назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



How to Make Daifuku Mochi (Recipe) 大福餅の作り方(レシピ)

Sweet red bean paste (anko) wrapped around with a thin soft mochi shell. You can quickly steam mochi on stovetop or in the microwave. For the complete recipe: http://www.justonecookbook.com/recipe... Ingredients: ¾ cup (100 g) shiratamako* (or ¾ cup (115 g) Mochiko*) ¾ cup (180 ml) water ¼ cup (50 g) sugar ½ cup (100 g) potato starch/corn starch 1½ cup Anko (red bean paste – I use “tsubuan”) (for homemade recipe, click here) What you will need: A cookie dough scoop (smaller than an ice cream scooper) A rolling pin 3.5 inch (9 cm) cookie cutter or a round bowl It's called glutinous flour/sweet rice flour in English. Music courtesy of Audio Network: "Dancing Sunset": http://bit.ly/24jZfQI "Rolling Road": http://bit.ly/1WxNkzA ------------------------------------------------------------------------------- Check out my blog: http://www.justonecookbook.com/ ------------------------------------------------------------------------------- ❀ Follow Just One Cookbook ❀ Google+: https://plus.google.com/u/0/+NamikoChen/ Facebook:   / justonecookbook   Twitter: https://twitter.com/#!/justonecookbook Pinterest:   / justonecookbook   Instagram:   / justonecookbook   ------------------------------------------------------------------------

Comments