У нас вы можете посмотреть бесплатно Discover "marubini" pasta from Nothern Italy! | Pasta Grannies или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
We are taking you to Northern Italy for this new episode where the lovely Eugenia makes "marubini" pasta from Casteldidone, the local version of "tortelli". Enjoy Eugenia's recipe: For the stew (stracotto): 1 onion, 1 celery, 1 carrot , 2 garlic cloves, 2 bay leaves, a knob of butter, two cloves , salt, nutmeg 1 glass of Lambrusco or other red wine, 400g pork loin, 400g stewing beef For the filling (this needs to be added to the "stracotto" once cooked, and blitzed): 100g mortadella, 2 fresh 100% pork sausages (no rusk!) 50g prosciutto , 1 egg 100g breadcrumbs, 100g grated parmigiano cheese For the pasta dough: 500 g 00 flour, 5 eggs, a pinch of salt, 1 tablespoon of sunflower oil Buon appetito!