У нас вы можете посмотреть бесплатно Ricotta ravioli with orange zest and saffron from Sardinia! | Pasta Grannies или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
The Sardinian name for these delicious ravioli is 'cruxuionisi de arrescottu' - Lidia and Anna Maria share their recipe. For the sugo: 250g each of minced pork and beef, 1 garlic clove, a pinch of ground saffron, 500ml passata, salt For the pasta: 250g each semola rimacinata (ground durum wheat) and 00 flour, 2 eggs and about 150ml water - enough to form a dough. For the filling: 500g ricotta (sheep's milk for preference), 1/2 teaspoon each mixed spice, ground saffron, mixed with 20ml of milk, 2 eggs, 25g minced cooked chard (or spinach), salt.