У нас вы можете посмотреть бесплатно CAMP OVEN PASTA BAKE That's ACTUALLY GOOD или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Merch: https://www.firetofork.net/shop The gear I use – https://www.firetofork.net/gear MY BOOK – https://firetofork.net/product/advent... Patreon - / firetofork Second channel - / @harryfisher139 I’m most active on Instagram @firetofork I’m also on Facebook - / firetofork Recipe: Serves 6 12 minutes prep 25 minutes total time Ingredients: • 250g rigatti pasta • 100 g fresh mushrooms sliced or medium button mushrooms (2 cups) • 1 onions, diced • 2/3 of a leek, diced • 2 cloves of garlic, crushed • 1 tbspn of oil • 25g of butter • 400g tin crushed tomatoes • 300 mls double cream • 300 mls water • 1 cup shredded mozzarella, 130g • 150g torn or shredded ham, 1 generous cup • 30g grated parmesan • 1 diced fresh chilli, or 1 tsp chilli flakes (optional) • Salt and pepper Directions • Fry onion in butter until fragrant, then add mushrooms and garlic and fry for a further 2 minutes. • Add pasta, tomatoes, cream and milk. Season with salt and pepper. • Bring to a simmer then put lid on and cook for about 8 minutes. Stir once. • Remove from heat and stir in the ham, then add a layer of mozzarella on top and grate some parmesan over the mozzarella. • Put lid on and pile lots of coals on the top of the camp oven. • Cook for 5 more minutes with minimal heat underneath. • Rest for 5-10 minutes before serving. Music license code: 13GLVBTPC0HNEMGR