У нас вы можете посмотреть бесплатно Buttercream 101 - American vs Swiss vs French - What's the best?! или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Have you ever wondered what the difference is between American buttercream, swiss meringue buttercream & french meringue buttercream? Well today I'm answering all of your questions! How to make it, what the differences are, and most importantly what is the best buttercream to use! The recipe for all of the buttercreams are below for you: American Buttercream 250g Soft Unsalted Butter 500g Powdered Sugar 1 Tbsp Vanilla Paste 3-5 Tbsp Milk Swiss Meringue Buttercream 285g Soft Unsalted Butter 150g Egg Whites 125g Caster Sugar Pinch Salt 1 Tbsp Vanilla French Meringue Buttercream 6 Egg Yolks 225g Caster Sugar 1/4 Cup Water (60ml) 450g Soft, Unsalted Butter 1 Tbsp Vanilla Extract ¼ Tsp Salt Follow me on Instagram for the latest baking pictures | / toplessbaker Check me out on Twitter to catch up on what's happening | / toplessbaker Like me on Facebook for my live cooking shows | / toplessbaker Filmed and Produced by Simone Sampó: / simonecsz