У нас вы можете посмотреть бесплатно 【楊桃美食網-3分鐘學做菜】蒜泥白切肉 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
讓我們跟著 李德全 老師,三分鐘學會 "蒜泥白切肉" - 材料 五花肉 400公克 蔥花 20公克 蒜末 15公克 紅辣椒末 10公克 調味料: 醬油膏 2大匙 涼開水 2大匙 細砂糖 1茶匙 香油 1大匙 - 做法: 1. 將整塊帶皮五花肉入鍋,以開水小火煮約15分鐘,取出緩慢降溫。 2. 醬油膏、涼開水、細砂糖、蒜末、紅辣椒末、蔥花拌勻後加入香油調勻成醬汁。 3. 作法1的五花肉切厚片裝盤。再將醬汁淋至肉片上即可。 Garlic-Pounded White Boiled Pork Ingredients: 400g Pork Belly 20g Scallions 15g Minced Garlic 10g Red Chili Pepper 2 tbsp Soy Sauce Paste 2 tbsp Cold Water 1 tsp Granulated Sugar 1 tbsp Sesame Oil Instructions: Put the whole piece of pork belly with skin on in a pot and boil on low heat for about 15 minutes with water. Take out and let it cool down slowly. Mix soy sauce paste, cold water, granulated sugar, minced garlic, red chili pepper, and scallions in a bowl. Add sesame oil and mix well to make the sauce. Cut the pork belly into thick slices and arrange on a plate. Pour the sauce over the pork slices and serve. - 楊桃美食網 http://www.ytower.com.tw Youtube / ytower01 Facebook / ytower01 楊桃美食網 http://www.ytower.com.tw Youtube / ytower01 Facebook / ytower01