Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 【麻煩哥】😍 蜜汁 叉燒 Barbecued Pork (Char Siu)!(中文字幕/Eng Sub.) 惹味 叉燒醬、蜜汁配方 / 如何控制溫度,焗出「嫩滑多汁😈」,味道媲美燒臘檔嘅叉燒😋 ? в хорошем качестве

【麻煩哥】😍 蜜汁 叉燒 Barbecued Pork (Char Siu)!(中文字幕/Eng Sub.) 惹味 叉燒醬、蜜汁配方 / 如何控制溫度,焗出「嫩滑多汁😈」,味道媲美燒臘檔嘅叉燒😋 ? 3 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



【麻煩哥】😍 蜜汁 叉燒 Barbecued Pork (Char Siu)!(中文字幕/Eng Sub.) 惹味 叉燒醬、蜜汁配方 / 如何控制溫度,焗出「嫩滑多汁😈」,味道媲美燒臘檔嘅叉燒😋 ?

Hello 大家好!一條肉質鬆軟,多汁,香甜而美味嘅叉燒。相信就係好多人鐘意食叉燒嘅原因啦。今集,我會同大家分享「蜜汁叉燒」嘅做法。做叉燒講真就無咩技巧,大部份的時間都用作醃和焗。但為咗做到「比好食更好食」,另到個义燒更加鬆軟同埋多汁,今次喺焗嘅過程,我會有小小唔同嘅。想知點做,我哋馬上去片! _______________________________________________________ 义燒醬材料 Ingredients Char Siu Sauce 糖5湯匙 5 tbsps of Sugar 蒜鹽1湯匙 1 tbsp Garlic Salt 海鮮醬2湯匙 2 tbsps Hoisin Sauce 蠔油2湯匙 2 tbsps of Oyster Sauce 芝麻醬1湯匙 1 tbsp of Sesame Sauce 生抽3/4茶匙 3/4 tsp Light Soy Sauce 老抽3/4茶匙 3/4 tsp Black Soy Sauces 乾蔥蓉一粿 a piece of Dried shallot 薑汁3湯匙 3 tbsps of Ginger Juice 玫瑰露酒1湯匙 1 tbsp of Rose Wine 五香粉1茶匙 1 tsp Five-spice Powder (☝️唔好唔記得落呀😆) (☝️Don’t forget😆) ============================================= 如鐘意麻煩哥嘅煮食影片,比個 Like 同訂閱我嘅頻道啦,謝謝 ! @   / @mafangor   Facebook 專頁:https://www.facebook.com/535576707162...

Comments