У нас вы можете посмотреть бесплатно 김밥 만들기紫菜包饭详细教程,韩国主妇教你~🌸How to make Korean Gimbap или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
🌸樱花树下品紫菜包饭,7种食材,7种口味口感 带着自制紫菜包饭和我一起开始樱花之旅吧~ 🌸Bamboo rice under the cherry tree, 7 kinds of ingredients, 7 kinds of tastes Let's start the cherry blossom journey with me with homemade kimbap~ 1️⃣好吃秘诀: ①紫菜包饭用的米饭稍微硬些,水分少些会更好吃 ②一个漂亮的紫菜包饭用的米饭量,相当于半个拳头大小,米饭尽量铺薄些,这样可以卷更多的食材^^ ③紫菜粗糙面来卷食材,光滑面朝外 ④食材尽量切细些,包出来的样子更精致好看🤭 Delicious secret: ①The rice used for kimbap is slightly harder, and it will taste better with less water ②The amount of rice used for a beautiful kimbap is equivalent to the size of half a fist. The rice should be spread as thin as possible so that more ingredients can be rolled^^ ③Roll the ingredients on the rough side of the seaweed, with the smooth side facing out ④Chop the ingredients as thinly as possible, and the package will look more delicate and beautiful🤭 2️⃣主要食材:(5个紫菜包饭的用量) 米饭 2~3人份 黄瓜 1根 蟹棒 5根 鸡蛋 4个 腌牛蒡 100克 胡萝卜 1根 黄腌萝卜 100克 紫菜包饭香肠 150克 Main ingredients: (Amount for 5 kimbap) Rice for 2 to 3 people 1 cucumber 5 crab sticks 4 eggs 100g pickled burdock 1 carrot Yellow pickled radish 100g kimbap sausage 150g 3️⃣佐料: 芝麻油 2汤匙 食盐 适量 Condiments: 2 tbsp sesame oil Appropriate amount of salt •联系方式 E-mail : [email protected]