Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб ПЛОВ - АНДИЖАНСКИЙ / ДЕВЗИРА ГУРУЧДА АНДИЖОНЧА ОШ . PALOV в хорошем качестве

ПЛОВ - АНДИЖАНСКИЙ / ДЕВЗИРА ГУРУЧДА АНДИЖОНЧА ОШ . PALOV 6 лет назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



ПЛОВ - АНДИЖАНСКИЙ / ДЕВЗИРА ГУРУЧДА АНДИЖОНЧА ОШ . PALOV

TELEGRAM kanalimiz manzili👇👇 https://t.me/PazandaDilafruz INTAGRAM sahifamizni 👉 @pazanda.uz_dilafruz deb qidiring PRINCESS RAVSHANOY kanalimizga ham obuna bo’lishni unutmang 🤗👍👇    / @princessravshanoy2168   “””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””” Assalomu alaykum! Devzira guruchda Andijoncha Osh tayyorlaymiz! 800 gr sabzi (Iloji bolsa sariq sabzi) 600 gr Devzira guruch 600 gr go’sht (+1 bo’lak suyak) 2 ta o’rtacha piyoz 250-300 gr Dumba yoki qo’y yog’i Chisnok 1 osh q to’la zira Yog’, tuz Guruchni yaxshilab, suvi oppoq bo’lgunicha yuvib, iliq suvga ivitib qo’yamiz. Qizigan qozonda qo’y yog’ini eritib, jizzasini suzib olamiz. Erigan yog’ 400-450 ml bo’lishi kerak, kamlik qilsa ozroq zaytun yoki salat yo’gi qo’shish mumkin. Qizigan yog’da suyakni qizartirib qovurib olamiz. Suyak solishni asosiysi sababi- suyakni mazasi chiqadi, taomni yanada mazali qiladi😋 So’ng to’gralgan piyoz solib qizartirib qovuramiz. Go’shtni ham solib ortadan balandroq olovda go’shtni ham qizartiramiz. So’ng sabzini Ham solib sabzini suvi ketgunicha tuz sepib qovuramiz, masalliqlarni ko’mgunicha sovuq suv quyamiz. Tozalangan chisnok solib o’rta olovda 30-40 minut qaynatamiz. Guruch solib komgunicha qaynagan suv solamiz. Suvini tortgach 20 minutga past olovda dimlab qo’yamiz. Yoqimli ishtaha!

Comments