У нас вы можете посмотреть бесплатно Portokalopita/ Prajitura insiropata cu portocale si iaurt / Sinem'S Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Ingrediente: 400g foi de placinta 300g iaurt grecesc 5 oua 1 praf de copt 100g zahar 1 coaja rasa de portocala 100ml suc de portocale 1 plic zahar vanilat 1 esenta de vanilie 200ml ulei Pentru sirop: 400ml apa 250g zahar 250ml suc de portocale 2 coaja rasa de portocala cateva cuisoare 1 portocala taiata jumatati de felii ( le v-om pastra si pentru decor) Preparare: Mai intai desfacem foile si le lasam intr-o tava la uscat. Trebuie sa fie uscate bine. Pregatim siropul . Intr-un vas punem la fiert apa si zaharul si amestecam pana se dizolva. Adaugam cuisoarele si coaja de portocala si lasam la fiert pana incepe sa se ingroase putin. Punem sucul de portocale si feliile taiate pe jumatate si mai lasam la fiert 5 minute, dupa care lasam sa se raceasca. Scoatem feliile de portocala din sirop , pentru a le folosii la decor. Foile de placinta le sfaramam bine si le lasam deoparte. Batem ouale cu zaharul, adaugam praful de copt, coaja de portocala, vaniliile si amestecam bine. Punem uleiul in doua transe, sucul de portocala si iaurtul si continuam sa amestecam. La sfarsit punem foile sfaramate peste toata compozitia de iaurt si amestecam bine cu o spatula pentru a se omogeniza . Ungem cu ulei o tava de copt, o tapetam cu faina, adaugam compozitia in tava si o nivelam. Deasupra ornam cu feliile de portocale ramase de la sirop si o bagam la cuptor la 180 de grade pentru 45 minute. Dupa ce sa rumenit, o scoatem si turnam peste prajitura siropul de portocale racit. ( Trebuie sa avem prajitura calda si siropul rece). Portokalopita se serveste rece. Pofta buna!