У нас вы можете посмотреть бесплатно Reteta de cozonaci cu smantana, reteta explicata pas cu pas или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Asa cum bunicii ne pregateau cei mai buni cozonaci cu ingredientele masurate la ochi la fel am procedat si eu la aceasta reteta si rezultatul se vede in videoclip! Cozonaci sunt rumeni, au crescut frumos si se rup in fasii. 👉Ingrediente aluat: 1 kg faina tip 000 sau pentru cozonaci 15 linguri de zahar (in aluat punem 14 si una o folosim la activarea drojdiei) sau 300 g coaja rasa de la o lamaie si o portocala bio netratate 1 lingurita sare sau 10 g 1 pachet de drojdie de 50 g 2 plicuri mici de zahar vanilinat sau 20 g 1 pahar de 350 ml lapte cu 3,5% grasime (in final au mai ramas 20-30 ml, insa au fost dati in care am folosit toata cantitatea de lapte, totul difera in functie de cat de uscata este faina) 1/2 pachet unt de 250 g cu 82% grasime (aprox. 125 g) 6 linguri ulei sau 50 ml esenta de vanilie 5 galbenusuri 3 linguri pline de smantana acra cu 35% grasime sau 150 g 👉Ingrediente umplutura: 5 albusuri nuca (am cumparat 500 g din piata, daca aveti voi nuci acasa puneti cam 2 castroane sau 1 si jumatate daca vreti sa fie mai putina) 3 linguri de cacao sau 40 g 1 plic de zahar pudra de 80 g sau 8-10 linguri 1 sticluta esenta de rom (jumatate punem in apa pentru stafide, iar restul in crema) stafide (aprox. 3 palme) se pot omite daca nu va plac cateva bucatele de rahat asortat, la fel se poate omite daca nu va place fructe confiate La stafide, rahat sau fructe confiate nu am trecut cantitatile deoarece se vor adauga in functie de preferinte.