Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб CANIMIZ NE ZAMAN LAHMACUN İSTESE BUNU YAPARIZ❗ ÇOK KOLAY ✅ AZ MALZEME ÇOK LEZZET 🤫 в хорошем качестве

CANIMIZ NE ZAMAN LAHMACUN İSTESE BUNU YAPARIZ❗ ÇOK KOLAY ✅ AZ MALZEME ÇOK LEZZET 🤫 1 год назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



CANIMIZ NE ZAMAN LAHMACUN İSTESE BUNU YAPARIZ❗ ÇOK KOLAY ✅ AZ MALZEME ÇOK LEZZET 🤫

#recipe #lahmacun #yemek Kanalımdan ve mutfağımdan hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar değerli izleyicilerim  bugün de sizler için orijinal lahmacunu aratmayan hem çok pratik hem de çok lezzetli bir lahmacun tarifi hazırladım sadece 2 adet yufka ile yaptığım bu lezzetin tadına doyum olmuyor  videomda bütün detayları sizler için paylaştım tarifimi yapıp deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun İYİ SEYİRLER  Kullandığım çay bardağı ölçüsü: 125 ml Pişirme önerisi: 200 C Pişirme süresi: 15 dk civarı Malzemeler 2 adet günlük taze yufka İçi için: 1 adet kapya biber 1 adet büyük boy domates 2 adet soğan 3 adet sivri biber Çeyrek demet maydanoz 250 gr orta yağlı kıyma 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı kırmızı toz biber Yarım çay kaşığı karabiber Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı domates salçası Sosu için: 1 adet yumurta Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı süt Servis ederken: Sumakla harmanlanmış soğan Domates Limon . . . RECIPE IN ENGLISH The size of the tea cup I use: 125 ml Cooking recommendation: 200 C Cooking time: around 15 minutes Materials 2 daily fresh phyllo For inside: 1 capsicum pepper 1 large tomato 2 onions 3 green peppers Quarter bunch of parsley 250 g medium fat ground beef 1 teaspoon of salt 1 teaspoon paprika 1 teaspoon red chili powder Half a teaspoon of black pepper Half a teaspoon of oil 1 teaspoon tomato paste For the sauce: 1 egg Half a teaspoon of oil half a cup of milk While serving: Onion blended with sumac Tomatoes Lemon . . . DEUTSCHES REZEPT Die Größe der von mir verwendeten Teetasse: 125 ml Kochempfehlung: 200 C Kochzeit: ca. 15 Minuten Materialien 2 täglich frische Phyllo Für drinnen: 1 Paprika 1 große Tomate 2 Zwiebeln 3 grüne Paprika Ein Viertel Bund Petersilie 250 g mittelfettes Rinderhackfleisch 1 Teelöffel Salz 1 Teelöffel Paprika 1 Teelöffel rotes Chilipulver Ein halber Teelöffel schwarzer Pfeffer Ein halber Teelöffel Öl 1 Teelöffel Tomatenmark Für die Soße: 1 Ei Ein halber Teelöffel Öl eine halbe Tasse Milch Beim Servieren: Zwiebeln mit Sumach vermischt Tomaten Zitrone . . . RECETA ESPAÑOLA El tamaño de la taza de té que uso: 125 ml Recomendación de cocción: 200 C Tiempo de cocción: unos 15 minutos Materiales 2 hojaldre fresco diario Por dentro: 1 pimiento morrón 1 tomate grande 2 cebollas 3 pimientos verdes Cuarto manojo de perejil 250 g de carne picada mediana en grasa 1 cucharadita de sal 1 cucharadita de pimentón 1 cucharadita de chile rojo en polvo Media cucharadita de pimienta negra Media cucharadita de aceite 1 cucharadita de pasta de tomate Para la salsa: 1 huevo Media cucharadita de aceite media taza de leche Mientras sirve: Cebolla mezclada con zumaque Tomates Limón . . . RECEITA PORTUGUESA Tamanho da xícara de chá que uso: 125 ml Recomendação de cozimento: 200 C Tempo de cozimento: cerca de 15 minutos Materiais 2 filos frescos diários Para dentro: 1 pimenta calabresa 1 tomate grande 2 cebolas 3 pimentões verdes Quarto de molho de salsa 250 g de carne moída com gordura média 1 colher de chá de sal 1 colher de chá de páprica 1 colher de chá de pimenta vermelha em pó Meia colher de chá de pimenta preta Meia colher de chá de óleo 1 colher de chá de extrato de tomate Para o molho: 1 ovo Meia colher de chá de óleo meio copo de leite Ao servir: Cebola misturada com sumagre Tomates Limão . . . РЕЦЕПТЫ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ Размер чайной чашки, которую я использую: 125 мл. Рекомендация по приготовлению: 200 C Время приготовления: около 15 минут Материалы 2 свежих фило в день Для внутри: 1 стручковый перец 1 большой помидор 2 луковицы 3 зеленых перца четверть пучка петрушки 250 г говяжьего фарша средней жирности 1 чайная ложка соли 1 чайная ложка паприки 1 чайная ложка красного порошка чили Половина чайной ложки черного перца Половина чайной ложки масла 1 чайная ложка томатной пасты Для соуса: 1 яйцо Половина чайной ложки масла полстакана молока Во время службы: Лук смешанный с сумахом Помидоры Лимон . . .

Comments