У нас вы можете посмотреть бесплатно Dumplings with sheep cheese - Bryndza pierogi или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Here in Europe, we prepare food from many nations. Different forms of dumplings are known all over the world. In this video, I present a Slavic version, the Polish dumpling, that is the pierogi with Slovak sheep cheese, also known as bryndza. You can choose whatever filling you prefer. Few people make this dish, even though it is very simple. I hope that my video helps you to dare to try it. I will come soon with one (or more) sweet versions. Enjoy :) What you need: 125g of sheep cheese (bryndza) or another filling you prefer 1 potato 5 onions (middle size) 1 egg 300g of flour oil salt 1,5dl of water sour cream pepper