У нас вы можете посмотреть бесплатно Home Canned Mexican Pinto Beans или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
These beans are perfect for your next Mexican feast! Heat and mash to your desired texture for quick and easy refried beans. I hope this inspires you to get busy canning beans, a great pantry staple. 2 lbs. Dried pinto beans (soaked and par cooked for 30 mins.) 3/4 t. Salt 1 t. Garlic powder 1/2 t. each Ancho chili powder and cumin 5 Pint and a half Ball Mason jars with lids and rings Pressure can 90 mins. Recommended products I use: As an Amazon affiliate, if you purchase I make a small commission at no additional cost to you. Victorio Multi Use Canner: https://amzn.to/3aw3Wkn All American 915 Pressure Canner: https://amzn.to/2VtHhku Ball Blue Book: https://amzn.to/3cL1B6J All New Ball Book: https://amzn.to/2yCjgyy The Canning Kitchen: https://amzn.to/2KsO1sp Ball Quart Jars: https://amzn.to/2KoI7IO Ball Pint Jars: https://amzn.to/2xUCCyR Ball Jelly Jars: https://amzn.to/3eKnhlb Canning Utensil Set: https://amzn.to/2zbZN8h JarBox Protector: https://amzn.to/3bA59bQ Enjoy! XO ~Carol