У нас вы можете посмотреть бесплатно Impact and Implementation: Understanding the New PCHF Analysis Guidance или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
The FDA has finally released an update to the Preventive Controls/Human Foods Rule draft guidance, including a revised Appendix 1: Known or reasonably foreseeable hazards. This means clearer steps to identify potential dangers in your food products. But what's changed? The new Appendix 1 now includes a listing of potential biological and chemical hazards for 16 different food types. Plus, it clarifies the importance of considering process-related hazards too. Think of it as your personalized starting point for the Hazard Analysis process, a crucial step in ensuring food safety. Presented by Dr. Ruth Petran, Sr. Advisor of Food Safety for The Acheson Group See more FSMA Friday episodes at https://safetychain.com/resources/web... Follow us on: LinkedIn - / safetychain-software Facebook - / safetychain X - / safetychain