У нас вы можете посмотреть бесплатно Removing Pinch Points in Your Food Safety Plan или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
From changing supplier quality to keeping HAACP plans updated, there are many risk factors when meeting food safety compliance or certification standards. With more than 27 years of risk mitigation and regulatory compliance experience, Jeff Eisert, CEO of Food Safety Engineers, describes what areas to target to reduce potential risk within your food safety plan, and how closing up these pinch points will create business opportunities. Food manufacturers will hear real-world examples and learn: • What common food safety processes put compliance at risk • How to ensure suppliers keep you compliant • What might be missing from your HACCP plan Follow us on: LinkedIn - / safetychain-software Facebook - / safetychain X - / safetychain