У нас вы можете посмотреть бесплатно Chinese Braised Beef Shank (Jiang Niu Rou/酱牛肉) & Master Stock (老汤/卤汁) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Today I’m sharing a 2-in-1 recipe which introduces a very popular way to cook beef in China. Beef shank is braised in a well-seasoned broth then sliced into thin pieces to serve. The rich stock is then kept as a master stock to be reused over and over for braising other ingredients. . 🔎 Find the written recipe on my blog: https://redhousespice.com/braised-bee... . 🔔 Haven’t subscribed? ►► / @redhousespice . 🎵 Music: Dear Autumn by / ikson