У нас вы можете посмотреть бесплатно 100% Biga Pizza Recipe 2.0 (NEW METHOD for Contemporary Crust!) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Recipe: 1.5 grams active dried yeast 249 grams water 120 grams bread flour 360 grams 00 flour 120 grams water 13.44 grams salt *THE ONLY DIFFERENCE IS THAT YOU NEED TO MIX YOUR BIGA UNTIL SMOOTH IN A DOUGH MIXER! If you are interested into upgrading to a professional mixer, visit pizzagoods.com and use code Julian10 for a 10% discount! I have the Sunmix10 mixer! Also, stay tuned for a video using my new favorite oven - the Totoven electric pizza oven!