Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 試試這個驚人的酥皮糕點食譜,讓麵團一層一層竟然這麼簡單⁉️學會後妳會愛上的,好吃還容易【阿栗食譜348】 в хорошем качестве

試試這個驚人的酥皮糕點食譜,讓麵團一層一層竟然這麼簡單⁉️學會後妳會愛上的,好吃還容易【阿栗食譜348】 3 недели назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



試試這個驚人的酥皮糕點食譜,讓麵團一層一層竟然這麼簡單⁉️學會後妳會愛上的,好吃還容易【阿栗食譜348】

食譜: 餅10個 麵團: 油皮 中筋麵粉405克 食用油65克 豬油70克 白糖60克 水165克 油芯 豬油150克 中筋麵粉300克 餡料: 紅豆沙餡料 120克*5個 白蓮蓉肉鬆餡料: 120~125克*5顆 白蓮蓉400克 肉鬆160 咸蛋黃5顆(約60~70克) 表面: 蛋黃液 白芝麻 烤箱預熱15分鐘後 160°C 30分鐘 recipe: 10 cakes Dough: Oily skin 405g all-purpose flour 65g cooking oil 70 grams of lard 60 grams of sugar 165 grams of water Oil core 150g lard 300g all-purpose flour Fillings: Red bean paste filling 120g*5 pieces White lotus paste and meat floss filling: 120~125g*5 pieces White lotus paste 400g Meat floss 160 5 salted egg yolks (about 60-70 grams) surface: Egg yolk liquid White sesame seeds After preheating the oven for 15 minutes 160°C 30 minutes

Comments