У нас вы можете посмотреть бесплатно CLUSTER BEANS MOONG DAL CURRY | HEALTH BENEFITS | GORICHUKKUDIKAYA PESARA PAPPU или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Cluster Beans Moong Dal Curry | Health Benefits | Gorichukkudikaya Pesara Pappu Ingredients: Cluster beans – 250 gms Moong dal – 100 gms Groundnut oil – 3 tbsp Cumin seeds – 1 tsp Onion – 1 Coriander leaves – ½ bunch Ginger garlic paste – 1 tsp Turmeric powder – ¼ tsp Tomato – 2 Salt – 1 tsp Red chilli powder – 1 tsp Preparations: 1) Soak moong dal in water for 30 mins Procedure: 2) Heat oil in a pan, add cumin seeds, let them splutter 3) Add onion, coriander leaves, fry on medium flame for 3 mins 4) Add ginger garlic paste, turmeric powder, fry on low flame for 2 mins 5) Add cluster beans, mix well 6) Cover and cook on medium flame for 10 mins (mix in-between) 7) Add salt, tomato, mix well, cover and cook on medium flame for 5 mins 8) Add moong dal, red chilli powder, do not mix, cover and cook on low flame for 5 mins 9) Mix well, add 150 ml water 10) Cover and coo on low flame for 20 mins 11) Serve it with rice or chapati Note: If you don’t have a measuring cup, regular teacup will be approximately 100 ml (100 gms) Music: https://www.bensound.com/royalty-free...