Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео




Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



Coconut Cream Buns - 椰絲奶油包~ 麵包非常柔軟喔!

今日同大家分享椰絲奶油包的做法。喜歡就 share 俾朋友睇同 like 啦! This recipe makes absolutely soft and delicious Coconut Cream Buns. Enjoy! 🔔 記得按訂閱鐘仔,並選取「全部」訂閱我的頻道,有新食譜發放時會有提示。 🔔 Subscribe and ring the bell to get notified about my next YouTube videos! 麵糰材料: 高筋麵粉 250 克 (1½ 杯+ 3 湯匙) 鹽 2 克 (¼ 茶匙) 牛奶 155 毫升 (½ 杯+ 2 湯匙 + 1 茶匙) 速發乾酵母 7 克 (2 茶匙) 白砂糖 56 克 (4½ 湯匙) 無鹽牛油/奶油 (軟化) 40 克 (2¾ 湯匙) 糖水及其他配料: 白砂糖 24 克 (2 湯匙) 熱水 11 毫升 (1 湯匙) 無糖椰絲 適量 奶油材料: 無鹽牛油/奶油 (軟化) 216 克 糖粉 80 克 (¾ 杯) 牛奶 15 毫升 (1 湯匙) 雲呢拿香油/香草精 2 克 (½ 茶匙) Bread Dough Ingredients: 250 grams (1½ cup + 3 tablespoons) bread flour 2 grams (¼ teaspoon) salt 155 ml (½ cup + 2 tbsps + 1 tsp) milk 7 grams (2 teaspoons) instant dry yeast 56 grams (4½ tablespoons) white granulated sugar 40 grams (2¾ tablespoons) unsalted butter, softened Syrup and topping Ingredients: 24 grams (2 tablespoons) sugar 11 ml (1 tablespoon) hot water Unsweetened Shredded Coconut, for topping Cream filling ingredients: 216 grams (2 sticks) unsalted butter, softened 80 grams (¾ cup) powdered sugar 15 ml (1 tablespoon) milk 2 grams (½ teaspoon) vanilla extract 跟我聯繫 Connect with me: Email: [email protected] Facebook:   / tastycookingstudio   Pinterest:   / tastycookingstudio   Copyright Tasty Cooking Studio. All rights reserved. Unauthorized usage or stealing of this video is prohibited.

Comments