Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 麻婆豆腐 Mapo Tofu **字幕CC Eng. Sub** в хорошем качестве

麻婆豆腐 Mapo Tofu **字幕CC Eng. Sub** 3 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



麻婆豆腐 Mapo Tofu **字幕CC Eng. Sub**

🟢材料: 豬肉 100克 嫩豆腐 600克 乾辣椒、花椒、薑、蒜頭、蔥 適量 豆瓣醬 1湯匙 豆豉 1茶匙 糖 1茶匙 生抽、老抽 適量 🟢做法: 1️⃣ 花椒和乾辣椒用小火炒香剁碎,豆腐切粒汆水1分鐘備用。 2️⃣ 爆香薑蒜,下豬肉爆炒,再下豆瓣醬、豆豉、一半剁碎花椒和辣椒爆炒,加入1碗熱水,加1茶匙糖、適量生抽、老抽,加入豆腐煮4至5分鐘。 3️⃣ 加入蔥花,分三次加入澱粉水勾芡讓芡汁濃稠,上碟後撒上剩餘花椒和辣椒碎。 🟢Ingredients: Minced pork - 100g Soft tofu - 600g Dried chili peppers, Sichuan peppercorns, ginger, garlic, spring onions - as needed Chili bean sauce (broad bean paste) - 1 tablespoon Fermented black beans - 1 teaspoon Sugar - 1 teaspoon Light soy sauce, dark soy sauce - as needed 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Toast the Sichuan peppercorns and dried chili over low heat, then chop them finely. Cut the tofu into cubes and blanch in boiling water for 1 minute. Set aside. 2️⃣ Stir-fry the ginger and garlic until fragrant, add the pork and stir-fry until browned. Add the chili bean sauce, fermented black beans, and half of the chopped Sichuan peppercorns and dried chili. Pour in 1 cup of hot water, add 1 teaspoon of sugar, and season with light and dark soy sauce. Add the tofu and cook for 4 to 5 minutes. 3️⃣ Add the spring onions and thicken the sauce by adding the cornstarch mixture in three batches. Serve and sprinkle with the remaining chopped Sichuan peppercorns and dried chili.    / @oeliving   👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。  / 1885999698348679   ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒

Comments