Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 从未见过的简单,💯你也可以輕鬆在家做出這麵包,不敢相信的好吃!【阿栗食譜227】 в хорошем качестве

从未见过的简单,💯你也可以輕鬆在家做出這麵包,不敢相信的好吃!【阿栗食譜227】 1 год назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



从未见过的简单,💯你也可以輕鬆在家做出這麵包,不敢相信的好吃!【阿栗食譜227】

更多好食譜👉‪@aliskitchen‬ 食譜: 一杯=200ml 114克×8個 中筋麵粉 500克 (4杯+3大勺) (或高筋麵粉) 糖 60克 (4大勺) 牛奶 300克 (1+1/2杯) 酵母 8克 (2小勺) 鹽 8克 (1+1/2小勺) 無鹽黃油 50克 (4大勺) 夾層 無鹽黃油 60~80克 (5~7大勺) 提前預熱烤箱15分鐘,180℃(356℉) 烘烤: 180°C 24分鐘 Tips: ️麵團第一次發酵完成後,分割滾圓成小麵球,密封後放入冰箱冷藏鬆弛20分鐘 ️麵包卷卷好後放入冰箱冷藏鬆弛20分鐘後再擀卷造型的 ️麵包卷擀開尺寸約15cm✖️28cm recipe: One cup=200ml 114g x 8 dough pieces 500g all-purpose flour (4 cups + 3 tablespoons) (or bread flour) 60g sugar (4 tablespoons) 300g milk (1+1/2 cup) 8g instant yeast (2 tsp) 8 grams of salt (1+1/2 tsp) 50g unsalted butter (4 tablespoons) Mezzanine 60-80 grams of unsalted butter (5-7 tablespoons) Preheat the oven for 15 minutes in advance, 180°C (356°F) bake: 180°C 24 minutes Tips: ️1. After the dough rises for the first time, divide and roll into small balls, seal them and put them in the refrigerator to chill for 20 minutes ️2. After the bread rolls are rolled, put them in the refrigerator and let them rest for 20 minutes before rolling them into shape ️3. The bread roll rolls out to about 15cm✖️28cm

Comments