Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео




Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



Inchicurry

INCHICURRY Ingriedients 1.Chopped Ginger 450-500gm 2.Greenchilli (chopped) 5-8 nos 3.Coconut oil 2-3tbsp 4.Chilli powder 3 tsp 5.Fenugreek powder Big pinch 6.Asafoetida powder Smallpinch 7.Tamarind paste Enough(Lemon size) 8.Jaggary 200-300gm 9.Salt to taste Tempering 1.Coconut oil 2tbsp 2.Mustard INCHICURRY Ingriedients 1.Chopped Ginger 450-500gm 2.Greenchilli (chopped) 5-8 nos 3.Coconut oil 2-3tbsp 4.Chilli powder 3 tsp 5.Fenugreek powder Big pinch 6.Asafoetida powder Smallpinch 7.Tamarind paste Enough(Lemon size) 8.Jaggary 200-300gm 9.Salt to taste Tempering 1.Coconut oil 2tbsp 1tsp 3.Redchilli 4-6nos Curry leaves Plenty¬ 1.Saute the items 1&2 in coconut oil with curry leaves till crisp and reddish. 2.Boil this with water added tamarind paste,boil well (5-8) minutes,add chilli,fenugreek,asafoetida powders, Salt and jaggery.Boil again(4-5)mts. 3. Season the items add to the curry.Shelf life 2-3 Weeks in the fridge.

Comments