Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 【Pandan Butter Cake 班兰牛油蛋糕 】No baking powder! The taste is delicate and moist! 分蛋法!无泡打粉!口感细腻湿润 в хорошем качестве

【Pandan Butter Cake 班兰牛油蛋糕 】No baking powder! The taste is delicate and moist! 分蛋法!无泡打粉!口感细腻湿润 4 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



【Pandan Butter Cake 班兰牛油蛋糕 】No baking powder! The taste is delicate and moist! 分蛋法!无泡打粉!口感细腻湿润

这款分蛋式的班兰牛油蛋糕,舍弃了泡打粉,用蛋白来作为蛋糕的膨松剂! 细腻湿润的牛油蛋糕伴随着班兰的香气~吃腻了单一的牛油蛋糕口味,就来试试这款班兰口味的牛油蛋糕吧! This pandan butter cake discards baking powder and uses egg whites as a leavening agent! This cake is tender and full of butter and pandan aroma~ If you are sick of the normal butter cake flavor, let's try this pandan flavor butter cake! Pandan Essence Recipe 班兰精华做法:    • 【Pandan Extract 班兰精华 】Natural Pandan ...   视频同款模具 / Mold in the video: https://shp.ee/uvyadgf Ingredient 配方 Egg 鸡蛋 : 2 Cake Flour 底筋面粉 : 100g Unsalted Butter 无盐牛油 : 100g Castor Sugar 细砂糖 (Butter 牛油) : 20g Castor Sugar 细砂糖 (Meringue 蛋白) : 60g Pandan Essence 班兰精华 : 30g Lemon Juice 柠檬汁: Few Drops 数滴 烤模尺寸 Baking Mould:7" x 3" x 3" 烘烤时长 Baking time: 160°c for 40 minutes 【Tips 】 牛油必须先室温软化 面粉与牛油混合时避免搅拌,用切拌方式防止面糊起筋 蛋糕必须从模具取出放凉以避免在模具中产生水气 Butter must be softened at room temperature Mix the flour with batter with fold method The cake must be taken out of the mold and let cool to avoid produces water vapor ------------------------------------------------------------------------------------ 我是热爱烘焙的Clara! 分享我个人的小小烘焙制作~欢迎大家一起交流~ 要是喜欢我的分享,欢迎订阅我的频道~~~    / @clarabaking   I am Clara who loves dessert! Share my personal little baking video ~ Welcome everyone to communicate together! Welcome to subscribe my channel !

Comments