Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб [ENG SUB] 西米盞 (粵語版) TAPIOCA PEARLS (SAGO) PUDDING в хорошем качестве

[ENG SUB] 西米盞 (粵語版) TAPIOCA PEARLS (SAGO) PUDDING 4 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



[ENG SUB] 西米盞 (粵語版) TAPIOCA PEARLS (SAGO) PUDDING

西米是由几种棕榈树樹幹内所储碳水化合物製造的食用淀粉。原料主要来自西米椰属棕榈,尤其是原产於印度尼西亚群岛的西谷椰子.西米棕榈生长在低洼沼泽地,通常高9米,幹粗。15年成熟后长出一花穗,茎髓充满淀粉。Sago is a starch extracted from the spongy centre, or pith, of various tropical palm stems, especially those of Metroxylon sagu.[1] It is a major staple food for the lowland peoples of New Guinea and the Moluccas. 西米盞做法:(1) 西米浸水2小時濾水, 下白糖-菜油拌匀.(2) 盞掃油; 紅豆沙分成小圓粒(桂圓核大小), 排碟雪藏.(3) 每個盞放入半盞的西米, 上面中間放入紅豆沙, 再復蓋上西米至滿盞.(4) 蒸13分鐘出鍋,凉凍20分鐘,脫模. 凍吃為宜. Method: (1) Soak Tapicoa pearls (sago) in water for 2 hours, filter the water, add sugar and vegetable oil and mix well.(2) Grease aluminum cups with oil; roll red bean paste into balls, sandwich between layers of Tapioca pearls. (3) Steam for 13 min, cool for 20 min and remove from the cups. Enjoy!

Comments