У нас вы можете посмотреть бесплатно 水晶汤圆 |口感Q弹 |易消化|汤圆透明的技巧 | 面团有延展性的技巧 |包汤圆技巧 |详细分享 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
水晶汤圆的特色, 口感Q弹, 色泽透亮。 关于如何让面团有延展性, 好包, 如何煮汤圆才能透明, 有几个注意点, 视频中详细地分享了心得和经验。 To make sweet purple yam paste: coconut oil 4 tablespoons mashed purple yam 500g sugar 6 tablespoons (or adjust to your taste) *Cut sweet purple yam paste into 3g/piece. Roll into small balls. Make 15 balls. *The sweet purple yam paste is more than enough. Save the leftover for other use. *Make pumpkin paste in the same method. Cut pumpkin paste into 3g/piece. Roll into small balls. Make 15 balls. To Make the Dough: Tapioca starch 100g boiling water about 65ml glutinous rice flour 10g boiling water about 7 ml 水晶汤圆 紫薯馅材料(紫薯馅每一粒 3克): 椰子油 4 大勺 紫薯泥 500克 糖 6 大勺 (或自己喜欢的甜度) 注:紫薯馅会有不少剩余, 可做其它甜点。 汤圆面团材料: 木薯粉 100克 开水 65毫升左右 糯米粉 10克 开水 7毫升左右