У нас вы можете посмотреть бесплатно Testing the Sensory Characteristics of Reduced-Risk Products или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
This video describes the process we use to analyze the sensory characteristics of a Reduced-Risk Product (RRP). The step-by-step process shows how certain aspects such as flavoring and product concentration are tested starting with prepping the device to the panelist completing the survey. RRPs are designed to mimic the experience of cigarettes as much as possible with less of the harmful effects associated with smoking. ✅ RECOMMENDED PLAYLIST. PMI Science ➡️ • PMI Science FOLLOW PMI SCIENCE ON SOCIAL MEDIA. LinkedIn ➡️ / pmi-science Facebook ➡️ / pmiscience Twitter ➡️ / pmiscience LEARN MORE. PMI Science website ➡️ https://www.pmiscience.com/en/ #science #smokefree #PMIScience