Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 杞子桂花糕 *製作簡單* | Easy Osmanthus Jelly recipe в хорошем качестве

杞子桂花糕 *製作簡單* | Easy Osmanthus Jelly recipe 5 лет назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



杞子桂花糕 *製作簡單* | Easy Osmanthus Jelly recipe

今次為大家介紹一款清甜可口的糕點,杞子桂花糕,希望大家會喜歡。 I am sharing an Osmanthus Jelly recipe. Its flavor may be somewhat subtle but it’s delicate floral aroma and fruity taste will leave you wanting more. 桂花糕材料: 水 700 毫升 (室溫即可) 魚膠粉/吉利丁粉 62 克 白砂糖 95 克 冰糖 225 克 蜜糖 50 克 桂花 4 克 熱水 350 毫升 杞子 5 克 熱水 2 湯匙 Ingredients: 700 ml cold water 62 grams Knox unflavored gelatine powder 95 grams white granulated sugar 225 grams rock sugar 50 grams honey 4 grams Dried Osmanthus 350 ml hot water 5 grams Goji Berry 2 tablespoons water Pan size: 7 inch x 2 inch square pan 焗盤尺寸: 7" x 7" x 2" 吋 ★ 訂閱頻道→ http://bit.ly/TastyCookingStudio ★ Subscribe to my channel → http://bit.ly/TastyCookingStudio Email: [email protected] Facebook: www.facebook.com/tastycookingstudio/ Pinterest: www.pinterest.com/TastyCookingStudio/

Comments