У нас вы можете посмотреть бесплатно Buttermilk Chicken Recipe with Curry Leaves или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Buttermilk sauce is savoury, creamy, rich with a little spice to enhance its flavours. Cooked with fried chicken, it's a lovely treat with rice. Enjoy! Ingredients & Utensils ↓ Buttermilk Chicken Recipe with Curry Leaves Ingredients: 400g of chicken, cut to bite-sized: https://hcws.link/chickenbreast 4 stems of curry leaves: https://hcws.link/curryleaves 5 tbsp of gogi tempura flour: https://hcws.link/gogi 2 tbsp of water 55g of unsalted butter: https://hcws.link/butterunsalt 2 pieces of red bird eye chillies, cut to small pieces: https://hcws.link/redcilipadi 1 tbsp of chopped garlic: https://hcws.link/garlic 1/4 tsp of pepper 1 tsp of tapioca flour 1/2 tsp of sugar 1 tsp of paprika powder: https://hcws.link/paprika 1/2 tsp of salt 200ml of evaporated milk: https://hcws.link/evaporatedmilk Utensils: wok: https://hcws.link/ss32cmwok granite pan: https://hcws.link/granitepan silicone turner: https://hcws.link/greenturner ministrainer: https://hcws.link/ministrainer Subscribe at: https://www.youtube.com/c/HomeCooking... #HomeCookingWithSomjit