Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 茄汁蝦 Shrimp in Tomato Sauce **字幕CC Eng. Sub** в хорошем качестве

茄汁蝦 Shrimp in Tomato Sauce **字幕CC Eng. Sub** 2 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



茄汁蝦 Shrimp in Tomato Sauce **字幕CC Eng. Sub**

🟢食材: 海蝦 400 克 茄膏 1 湯匙 喼汁 1 湯匙 薑、蒜、紅蔥頭 適量 🟢茄汁混合調料: 茄汁 3 湯匙,加入水 2 湯匙、2 湯匙糖、1/4 茶匙鹽拌勻 🟢步驟: 1️⃣ 蝦在背部開一刀,去腸洗淨吸乾水,灑上少許麵粉,大火煎至轉色反轉,煎至兩面轉色盛出。 2️⃣ 爆香薑、蒜、紅蔥頭蓉,加入1湯匙茄膏炒香。 3️⃣ 加入茄汁混合調料、1湯匙喼汁,把蝦回鍋,蓋鍋蓋炆1分鐘,勾薄芡上碟。 🟢Ingredients: Shrimp - 400g Tomato Puree - 1 tablespoon Worcestershire Sauce - 1 tablespoon Ginger - as needed Garlic - as needed Shallots - as needed 🟢Ketchup Mixture: Ketchup - 3 tablespoons, diluted with 2 tablespoons of water Sugar - 2 tablespoons Salt - 1/4 teaspoon 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Make a slit on the back of each shrimp, remove the vein, and rinse with water. Pat dry and sprinkle with a little flour. Pan-fry over high heat until both sides turn golden brown. Set aside. 2️⃣ Stir-fry ginger, garlic, and shallots until fragrant. Add 1 tablespoon of tomato puree and stir-fry until aromatic. 3️⃣ Add the Ketchup Mixture mix and 1 tablespoon of Worcestershire sauce. Return the shrimp to the wok, cover and simmer for 1 minute. Thicken the sauce with a little cornstarch slurry and serve.    / @oeliving   👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 網友可到Facebook群組**香港菜HK dishes**分享個人作品和煮食心得。  / 1885999698348679   ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒

Comments