Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб How to Make Chinese Peanut Glutinous Rice Ball (Tang Yuan) | MyKitchen101en в хорошем качестве

How to Make Chinese Peanut Glutinous Rice Ball (Tang Yuan) | MyKitchen101en 5 лет назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



How to Make Chinese Peanut Glutinous Rice Ball (Tang Yuan) | MyKitchen101en

Learn how to make Peanut Glutinous Rice Ball (Tang Yuan). This traditional dessert is usually prepared during Winter Solstice Festival (Chinese: 冬至, Dong zhi) or wedding day. Print & Save Recipe: https://wp.me/p7FkeP-19H Follow us on Facebook:   / mykitchen101en   Ingredients for peanut filling: 100g skinless raw peanut 30g sugar 1½ Tbsp. oil Pinch of salt Ingredients for sweet ginger soup: 1L water 25g old ginger (smashed of sliced) 20g dark brown sugar 80g sugar 2 pcs Pandan leaves (Pandanus amaryllifolius) Ingredients for glutinous rice ball: 100g glutinous rice flour (80g + 20g) 60ml water + 2-3 tsps water

Comments