У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Chinese Peanut Glutinous Rice Ball (Tang Yuan) | MyKitchen101en или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Learn how to make Peanut Glutinous Rice Ball (Tang Yuan). This traditional dessert is usually prepared during Winter Solstice Festival (Chinese: 冬至, Dong zhi) or wedding day. Print & Save Recipe: https://wp.me/p7FkeP-19H Follow us on Facebook: / mykitchen101en Ingredients for peanut filling: 100g skinless raw peanut 30g sugar 1½ Tbsp. oil Pinch of salt Ingredients for sweet ginger soup: 1L water 25g old ginger (smashed of sliced) 20g dark brown sugar 80g sugar 2 pcs Pandan leaves (Pandanus amaryllifolius) Ingredients for glutinous rice ball: 100g glutinous rice flour (80g + 20g) 60ml water + 2-3 tsps water