У нас вы можете посмотреть бесплатно Out of the Bottle: Wine Flavor или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
http://www.sciencefriday.com Produced by Luke Groskin. Wine and location provided by Corkbuzz. Music by Audio Network Additional photos and footage provided by Finger Lakes Wine Program/James Monahan, Shutterstock, Patricia Lynch, Tom Mack, Christina Sookdhis, Bodegas Delea a Marca, and Gironde Tourism From smoky to citrusy to peppery, the unique flavor profiles of wines are scrutinized and celebrated perhaps more than any other beverage. In the first episode of our wine science series, Dr. Gavin Sacks of Cornell University's Viticulture and Enology Program, details the chemical composition of wine and explains why you detect the faintest aromas of oak, flowers, or green pepper in your glass.