У нас вы можете посмотреть бесплатно Recipe 652: Javvarisi Bonda или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Javvarisi bonda/ Sabudana bonda with crispy outer layer and soft interior is a delicious tea time snack made with leftover idli/ dosa batter. Yes you heard it right, this bonda can be made with freshly made fermented idli/dosa batter or with that last batter which yields hard idlies and rubbery dosa. Sabudana bonda/ Saggubiyam bonda is prepared with only handful ingredients without involving much work as the batter is already ready. Try making this interesting variety of bonda and surprise your family making their snack time a perfect one. So lets get to the making! #Ingredients #Javvarisi_Bonda Sago (Javvarisi) - 3/4 cup) curd - 1 cup Water - 1/4 cup Rice Flour - 2 tbsp Salt to taste Cumin Seeds - 1/2 tsp Green Chilli (Chopped) Curry Leaves Asafoetida Powder - 1/4 tsp Coriander Leaves Big Onion - 1 (Chopped) Water - 1 tbsp Chef Yogambal Sundar's social media links: Subscribe to Chef Yogambal Sundar's YouTube Channel : Yogambal Sundar Like Facebook | / yogambalsundar Follow Chef Yogambal Sundar on Instagram | / yogambalsundar ©2018 YOGAMBAL SUNDAR ALL RIGHTS RESERVED