У нас вы можете посмотреть бесплатно The Food Lab: How To Make 1-Minute Hollandaise или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Traditional hollandaise, made by emulsifying melted butter into egg yolks and lemon juice, is notoriously difficult to make. But there's a super easy way to do it at home that requires no whisking, is completely foolproof, and produces a hollandaise that's indistinguishable from one made using traditional methods. Watch the video to see how it's done. Written by J. Kenji Lopez-Alt Directed by Jessica Leibowitz Production Assistants: Linnea Zieglinski & Renata Yagolnitzer Doodles: Robyn Lee Music: Danny Ross Original post here: http://www.seriouseats.com/2013/04/vi...