У нас вы можете посмотреть бесплатно Thai fish cakes with cucumber sauce или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Thai fish cakes make a great starter and is a nice dish to serve with friends. You can use also any white fish and if you like them very spicy, you can use more thai red curry paste. A food processor it makes much easier when making the mix. Ingredients (for sharing) Fish cakes Frozen white fish fillets (tilapia) - 300g Red curry paste - 50g Egg - 1 Cold water - 5/6 tbl Green beans - 100g chopped Sliced kaffir lime leafs - 6 or 7 Thai holy basil - 10g Oil Sauce Cucumber 3 or 4 slices Peanuts - 15g crushed Shallots - 1 Vinegar - 1 tbl Sweet chilli sauce -3 tbl