У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Agar (Recipe) 寒天の作り方(レシピ) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
This is a simple agar agar jelly recipe. Agar or agar agar is a white and semi-translucent gelatinous substance, obtained from algae. It was first discovered in 1658 by Minoya Tarozaemon (美濃屋 太郎左衛門) in Japan (source) and we call agar agar "Kanten 寒 天" in Japanese. It is a great alternative to animal or chemical-based gelatin. For the complete recipe with step-by-step pictures: http://justonecookbook.com/how-to/how... Ingredients: 4 g agar powder (powdered kanten) 2 cups (500 ml) water 2 Tbsp. sugar (optional) Music courtesy of Audio Network: "Dark Bubble" ----------------------------------------------------------------------- Check out my blog: http://justonecookbook.com/ ----------------------------------------------------------------------- ❀ Follow Just One Cookbook ❀ Google+: https://plus.google.com/u/0/+NamikoChen/ Facebook: / justonecookbook Twitter: https://twitter.com/#!/justonecookbook Pinterest: / justonecookbook Instagram: / justonecookbook ------------------------------------------------------------------------