У нас вы можете посмотреть бесплатно How I make espresso (with Baratza Encore and Breville Bambino Plus) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
My daily espresso routine explained in great detail. 0:00 weighing beans 0:31 spritzing beans with water (the Ross Droplet Technique, or RDT) 0:51 grinding beans 1:35 dosing the portafilter 2:17 ideal grind size 2:33 fluffing up grounds (the Weiss Distribution Technique, or WBT) 3:27 "channeling" and how it affects taste 3:47 using a coffee distribution tool to help with channeling 4:29 tamping the grounds (technique from MorganDrinksCoffee) 4:58 pre-heating the machine and espresso cup 5:35 using a scale for brewing and brewing ratio 6:10 brewing an espresso shot 6:49 stirring espresso (technique from James Hoffmann) 7:03 timing your shot 7:40 tasting the shot 7:56 post-shot puck analysis (surprisingly not about hockey) 9:02 cleaning up after brewing Colosimo Coffee Roasters Cafe Dante: https://www.colosimocoffee.com/produc... Breville Bambino Plus: https://www.bestbuy.ca/en-ca/product/... American Weigh coffee scale: https://eightouncecoffee.ca/products/... Baratza Encore: https://parlourcoffee.ca/collections/... MorganDrinksCoffee: / @morgandrinkscoffee James Hoffmann: / @jameshoffmann Whole Latte Love — the Ross Droplet Technique: https://www.wholelattelove.com/blogs/...