У нас вы можете посмотреть бесплатно Goda Masala Powder | Maharashtrian Kala Masala | Recipe by Archana in Marathi | Basic Cooking или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Learn how to make Maharashtrian Goda Masala / Kala Masala recipe from our chef Archana on Ruchkar Mejwani Basic Cooking. Goda masala is commonly used in Maharashtrian recipes such as bhaji (vegetable) & aamti (dal). Share on Facebook: https://goo.gl/SbBX92 Tweet about this: https://goo.gl/bUUUql Share on G+ : https://goo.gl/DLxA22 Ingredients: 4 tbsp Oil 1 Cup Coriander Seeds 1 tbsp Cumin Seeds 20 Cloves 20-25 Black Pepper 3 inches Cinnamon 1 tbsp Mustard Seeds 2 tbsp Dagad Phool 1/2 Cup Dry Coconut 15 Dry Red Chillies 1/2 tsp Hing 1 tbsp Sesame seeds 1/2 tsp Fenugreek Seeds Method: In a flat bottom pan heat some oil. Add coriander seeds, cumin seeds & cloves. Stir everything well. Then add black pepper, cinnamon, mustard seeds, dagad phool, dry coconut, dry red chillies, hing, sesame seeds & fenugreek seeds. Saute everything well for some time. Let it cool down completely. Add the mixture in a mixer grinder and grind it to a smooth powder. Goda Masala is ready to be used. Host: Archana Arte Copyrights: REPL Subscribe & Stay Tuned: http://bit.ly/SubscribeToRuchkarMejwani For Facebook Updates: / ruchkarmejwani Twitter: / ruchkarmejwani