Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 🔪燒鴨燒雞去骨 / 絕世簡易刀法傳授 / 酒店式排碟大披露 / Debone roasted duck【English Sub 🆎】 в хорошем качестве

🔪燒鴨燒雞去骨 / 絕世簡易刀法傳授 / 酒店式排碟大披露 / Debone roasted duck【English Sub 🆎】 4 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



🔪燒鴨燒雞去骨 / 絕世簡易刀法傳授 / 酒店式排碟大披露 / Debone roasted duck【English Sub 🆎】

詳盡解釋如何幫燒鴨或燒鵝,去骨拆肉,而且分享擺碟步驟,令佢賣相又靚,食時又乾淨企理,去掉的骨可以作火鴨湯,這做法也適用於雞或鵝 火鴨湯:   • 如何製造多用途的---火鴨湯 (How to make Chinese R...   步驟: 1-將燒鴨剖開一半,選擇一面先處理 2-將鴨翼取走,拿去鴨肉軟骨 3-將鴨腿取走,拿去鴨腿粗骨 4-沿著胸骨推進,將肉和骨分割 5-將肉分開三類:鴨胸,鴨腿,其他部分,切件 × 重複上述步驟處理另一半燒鴨 6-先將其他部分鴨肉排上碟,再鋪上鴨腿肉,最後鋪上鴨胸 Steps: 1- Cut the roast duck in half and choose one side to process first 2- Remove the duck wings and the v-shape bone 3- Remove the duck leg and remove the leg bone 4- Separate the meat and bones from top to bottom. Start at duck breast area 5- Divide meat into three categories: duck breast, duck leg, other parts, cut into pieces repeat the same steps above for another half of the roasted duck 6- Put the other part of duck meat on the plate first, then top with the duck leg meat, and finally the duck breast 歡迎到我網站參觀: Blog: http://www.tonykarenkitchen.com Facebook:   / tonykarenkitchen   Video Channel: http://youtube.tonykarenkitchen.com Instagram:   / tonykarenkitchen   #去骨 #起肉,#how to debone a duck

Comments