У нас вы можете посмотреть бесплатно Santa Fe Black Bean & Corn Salad Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Santa Fe Black Bean & Corn Salad Recipe SANTA FE BLACK BEAN AND CORN SALAD: 4 cups cooked black beans (or canned, drained) 2 cups frozen corn (or leftover corn on the cob) 1 large jicama, peeled and chopped 1 red bell pepper, chopped 1 green pepper, chopped 1 red onion, thinly sliced 1 pt. cherry red tomatoes (halved) Combine salad ingredients in large bowl. Combine dressing ingredients in small bowl. Pour over veggies and toss. Refrigerate overnight (or 4 hours) for flavors to blend. Place in serving bowl and garnish with fresh cilantro and lime twists, Dressing: 1⁄4 cup red wine vinegar 1⁄4 cup lime juice (preferably fresh) 1⁄2 cup canola oil 1 tsp. ground cumin 1⁄2 cup cilantro, chopped 1⁄4 tsp. cayenne pepper Kosher salt, fresh ground pepper to taste CLICK HERE TO BUY ANN SIGGARD'S FULL COOKBOOK OF OVER 300 RECIPES! - https://bit.ly/3ciPkGR