У нас вы можете посмотреть бесплатно Cutlet with mushroom sauce: Jägerschnitzel | Real German Food или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Jägerschnitzel or German hunter schnitzel is a beautiful and juicy cutlet or tenderloin of pork, which is pan fried and served with a rich and creamy mushroom sauce. In this video I show you how to cook Jägerschnitzel the South German (Swabian) way. Thank you for watching! Leave a comment, like and subscribe! Social Media: / agermanchef / agermanchef1 Ingredients (2 portions): 500g (1,1lbs) pork loin or tenderloin, chicken or turkey is fine as well 300g (10oz) mushrooms 1 small onion 1 shallot 80ml (1/3 cup) dry white wine 80ml (1/3 cup) heavy cream 160ml (2/3 cup) beef stock or any other stock 20g-25g flour (2-3 tbsp) flour 30g (2tbsp) butter White pepper Black pepper Salt Canola oil