У нас вы можете посмотреть бесплатно Can you handle the heat? Habanero Hot Sauce или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Here’s the recipe Ingredients - 25-30 - Habanero Peppers, Stems Removed 3 - Jalapeños, Stems & Seeds Removed (Optional) (60ml) 1/4 Cup - Apple Cider Vinegar (60ml) 1/4 Cup - White Vinegar 1 Tbsp (20ml) - Olive Oil 1 Tbsp (12g) - Sugar 2 - Garlic Cloves, Chopped Salt to Taste Method - 1. Remove the stem and seeds and roughly chop the habaneros and jalapeño (optional). 2. Add the oil and chillies in a saucepan over medium-low heat and cook for 8-10 minutes or until the chillies are soft. Add garlic and cook for 2 minutes. 3. Add apple cider vinegar, white vinegar, sugar and a pinch of salt. Mix well, simmer, and cook for 12 minutes over low heat. Remove from heat and let cool for 10 minutes. 4. Transfer the mixture to a tall jar or container and use an immersion blender on high speed to create a smooth sauce. This can also be done in a high-powered blender. 5. Divide the sauce between 1 and 2 pouring bottles or containers. Store in the fridge for up to 2 months. It can be frozen for up to 6 months. #hotsauce #chilli #chillisauce