У нас вы можете посмотреть бесплатно If you have a toddler that doesn’t like vegetables, try this | canh mồng tơi | Malabar spinach soup или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
MALABAR SPINACH SOUP | canh mồng too 1 bunch Malabar spinach 1/2 lb shrimp 11 cups water Minced garlic 1 TBSP fish sauce 1 tsp salt 1 TBSP chicken bouillon 1. Separately ur Malabar spinach into 2 piles— one pile with all the large stems and the other with the leaves and small stems. Discard the large stems. With the leaves, cut it thin. It does not need to be perfect 2. Rough chop 1/2 lb of shrimp. Add 1 egg yolk and season with salt and pepper. Mix well. Set this aside. 3. In a large pot, sauté some garlic until it’s nice and fragrant and golden. Then add 10-11 cups of water and bring to a boil. 4. Next, add your Malabar spinach and bring it back to a boil or until the edges start to bubble. 5. When the edges start to bubble, add 1 dollop of ur shrimp mixture. Do this 1 dallop at a time. 6. Next season ur broth how ever you’d like. I seasoned with: 1 TBSP fish sauce, 1 TBSP chicken bouillon, 1 tsp salt. Cook this until ur shrimp clusters float to the top. Then you’re done.