У нас вы можете посмотреть бесплатно Mazariner: the underdog of the Swedish fikabord? (Mazarin recipe/recept) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
See below for a full list of ingredients needed for this bake - and don't forget to follow us on Instagram for more baking tips: / cake.calendar -Ingredients (makes 15-20 mazariner)- -For the short crust pastry- 225g flour 1/2 teaspoon of baking powder 100g sugar 100g butter 1 egg -For the almond paste- 300g almond paste (preferably 50% sugar, 50% almond) 150g butter 3 eggs -For the glaze- 100g powdered sugar 2 tablespoons of water -- Like this? Then might enjoy the book I wrote on trying to understand the Swedes, before I became one of them: https://is.gd/II8RE2 -- Get in touch: Facebook: / tomasspragg Twitter: / tjspragg Instagram: / tjspragg Email: [email protected] -- All music in this video was sourced from Uppbeat: https://uppbeat.io -- Chapters in this video: 0:00 Intro 0:46 The March Cake Calendar 1:25 What is a Mazarin? 1:44 What about Mazarin variants? 2:20 Ingredients 2:46 Short crust pastry 4:33 Mazarin facts! 5:29 Rolling and cutting the pastry 07:43 Almond filling 10:06 It’s piping time! 11:30 Into the oven 11:55 More Mazarin facts! 12:44 The glaze 14:41 Taste test 15:15 Outro