У нас вы можете посмотреть бесплатно Curry Leaves Kuzhambu | No Onion No Garlic | Karuveppilai Kuzhambu | கருவேப்பிலை குழம்பு или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Karuveppilai (Curry Leaves) is an integeral part of Indian Kitchen. Needless to say, it has lot of medicinal values. We always tend to throw away the curry leaves from the dishes before eating it. But in Karuveppilai Kuzhambu we grind these leaves and cook. By this way we will get sufficient amount of curry leaves in our diet. Curry leaves kuzhambu has a good flavor and packed with nutritional goodness Recipe link for Curry Leaves Kuzhambu - http://bit.ly/30ZUKkE Liked this Video ? Click this link to subscribe to get Similar other videos - https://bit.ly/2KHjeZ0 WEBSITE: https://www.subbuskitchen.com FACEBOOK - / subbuskitchen YOUTUBE: / subbuskitchenpage INSTAGRAM - / subbuskitchen PINTEREST - https://www.pinterest.co.uk/subbalaks... INGREDIENTS 1 cup Curry Leaves (Karuveppilai) (1 cup = 250 ml) tightly packed 3 tbsp Toor Dal (Pigeon pea) 1 gooseberry size Tamarind 4 nos. Red Chili 1 tsp Peppercorns FOR TEMPERING 1 tbsp Gingelly Oil 1 tsp Mustard seeds