Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб ★ 鮮竹卷 點心做法 ★ | Bean Curd Wrap Dim Sum Recipe в хорошем качестве

★ 鮮竹卷 點心做法 ★ | Bean Curd Wrap Dim Sum Recipe 3 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru



★ 鮮竹卷 點心做法 ★ | Bean Curd Wrap Dim Sum Recipe

張媽媽自家製【蠔皇鮮竹卷】,餡料多汁,將茶樓帶回家。請Like我的Video,留言和訂閱我的頻道呀! 如喜歡的話,請分享給朋友家人。謝謝。 MamaCheung's Bean Curd Wrap, one of my favourite dim sum served in Chinese restaurants. I hope you like it. Please subscribe to my channel, give me a thumbs up and share this recipe to other foodies! Thank you. 更多推介食譜 Recommended recipes: 。蝦餃 Har Gau Dim Sum    • {ENG SUB} ★ 蝦餃 自家製 點心做法 ★ | Har Gow P...   。燒賣 Siu Mai Dim Sum    • {ENG SUB} ★ 燒賣 一 香港點心做法 ★ | Shumai / ...   。潮州粉果 Chiu Chow Style Dumplings    • {ENG SUB} ★ 潮州粉果 自家製 點心做法 ★ | Chiucho...   。蘿蔔糕 Turnip Cake    • {ENG SUB} ★ 蘿蔔糕 一 簡單做法 ★ | Turnip Cake   訂閱追蹤最新影片:https://goo.gl/6n9DuQ 更多點心食譜影片:https://goo.gl/afQLxt ✤✤⬇︎⬇︎往下有材料份量⬇︎⬇︎✤✤ ⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄⤄ 材料 Ingredients 豬肉碎250克 250g Minced pork 蓮藕60克 60g Lotus root 乾香菇15克 15g Dried shiitake mushrooms 急凍蝦肉60克 60g Shrimps 乾蔥頭30克 30g Shallots 薑片10克 10g Ginger 八角一粒 1 Star anise 一張腐皮 1 Bean curd sheet 調味料 Condiments: 蠔油兩湯匙 2tbsp Oyster sauce 五香粉¼茶匙 1/4 tsp Five spice powder 胡椒粉半茶匙 1/2tsp Ground pepper 鹽¼茶匙 1/4 tsp Salt 埋獻生粉水(兩茶匙生粉加一湯匙水) 2tbsp Potato starch in 1tbsp water to make the sauce 麵糊(一茶匙麵粉加兩茶匙暖水) 1tsp Plain flour in 2tsp warm water 老抽兩茶匙 2tsp Dark soy sauce 生抽兩茶匙 2tsp Soy sauce 糖兩茶匙 2 tsp Sugar 蔴油兩茶匙 2tsp Sesame oil 紹興酒兩茶匙 2tsp Shaoxing wine 水兩杯(452毫升) 2 cups of water (452ml) 餡料內的生粉水(一茶匙生粉加一茶匙水) 1tsp potato starch in 1tsp water for the filling 跟我聯繫 Connect with me: Facebook:   / mamacheungcooks   Instagram:   / mamacheungcooks   Blogger: http://mamacheungcooks.blogspot.hk Twitter:   / mamacheungcooks   Pinterest:   / mamacheung   Tumblr:   / mamacheung   #張媽媽 #鮮竹卷 #腐皮卷

Comments