У нас вы можете посмотреть бесплатно Bechamel sauce Соус бешамель Специальный гость иеромонах Джастин Зографский (2020) RockinRaffi Ep.86 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
How to make Béchamel sauce from a Hieromonk from the Bulgarian Monastary St. George Zographor of Mount Athos. This is a recipe that you have never tried before and trust me you are missing out unless you make it. #Bechamelsauce #MountAthos #WhiteSauce Иеромонах Юстин Зографски Youtube: / @justin29991 Мамините мекици: • Мамините мекици Последование за месене на просфори: • Последование за месене на просфори Bring 3 cups of whole organic Milk to a boil In a separate bowl add: 1-2 Tablespoon of Grated Parsnip (if you don’t have parsnip you can use carrots) 1/2 teaspoon of sugar Add boiling milk to this mixture cover with lid and set aside for 20-30 min. Strain the milk mixture in a bowl removing all the parsnip and set aside in the meantime Add: 1/4 cup of Sunflower Oil to a frying pan and let it get hot under high heat add 3 heaping Tablespoons of all purpose flower and stir rapidly add Salt to taste after 5 min add the hot milk gradually but staring rapidly in between adding the milk with a wire whisk we do not want to burn the milk or change the color of the béchamel sauce. after the sauce gets thickened it is ready to serve over fish, pastas or even meats. Enjoy! Copyright ©2020 Rockin Raffi's Home Cooking all videos and editing by Rockin Raffi