У нас вы можете посмотреть бесплатно HOW TO COOK FILET MIGNON IN MUSHROOM CREAM SAUCE | LESS THAN 30 MINUTES COOKING или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Learn how to make this filet mignon steak in mushroom cream sauce, served with creamy mashed potatoes and asparagus for your next special occasion and you will get rave reviews. Ingredients for Filet Mignon Recipe: ►4 Tbsp unsalted butter, divided ►2 Tbsp olive oil, divided ►16 oz baby Bella mushrooms (or regular brown), thickly sliced ►1 small onion, finely diced ►4 garlic cloves, minced ►1 Tbsp fresh thyme, minced (or 1 tsp dry thyme) ►4 (6-8 oz each) filet mignon (beef tenderloin) steaks (about 1 1/2″ thick) ►1/2 cup Merlot wine (or any dry red, drinkable wine)* ►1 1/2 cups beef broth ►1/2 cup heavy whipping cream ►1 1/4 tsp salt (we use sea salt), divided ►1/2 tsp black pepper, divided FOLLOW ME: ►FACEBOOK: / france-byron-493075317431775 ►YOUTUBE: / francebyron ►EMAIL: [email protected]